Speciaal voor u hebben we in onze winkel een groot assortiment aan gassen en gasbenodigdheden. We helpen u graag met het juiste advies van welke gas u het beste kunt gebruiken voor uw vakantie met de tent, caravan en of camper. Ook hebben we voor de echte barbecue liefhebbers voldoende gas en gas barbecues klaar liggen.

Onze winkel in Hoogezand is hoofddepothouder van Primagaz, Antargaz en Benegas, hierdoor hebben we een groot scala aan gassen voor u op voorraad.

Wij beschikken onder andere over een  breed assortiment van verpakkingen voor propaan- en butaangas. Bekijk hier een overzicht van ons dealernetwerk. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen en bent u van harte welkom in onze winkel in Hoogezand.

Service & Shop

In onze uitgebreide winkel in Hoogezand kunt u terecht voor een zeer breed assortiment aan gassen en gasbenodigdheden. Je kunt denken aan; drukregelaars, propaanslangen, brandpreventiemiddelen, slangklemmen en koppelingen. Voor een goed en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het juiste adres. Plan hier uw route.